Ugodnosti za člane Gasilske zveze Slovenije:

Ponudnik, podjetje Navigandum, d.o.o., nudi prostovoljnim gasilcem in gasilkam naslednje ugodnosti:

Popust na vse navtične tečaje, ki so v ponudbi šole Navtični-tečaji. Ta ponudba obsega:

  • TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA MORSKE VODE, ki vključuje 10-urni tečaj, priročnik in vse potrebne pripomočke za samo 90,30 eur
  • KOMBINIRAN TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA, MORSKE IN CELINSKE VODE, ki vključuje 12-urni tečaj, priročnik in vse potrebne pripomočke za samo 163,34 eur
  • TEČAJ ZA RADIJSKO POSTAJO VHF GMDSS, ki vključuje 10-urni tečaj, priročnik in dostop do VHF-simulatorja za samo 87,10 eur

Izpiti se opravljajo na Upravi RS za pomorstvo v Kopru, Ljubljani ali Mariboru.

Doplačilo izpitov:

  • Izpit za voditelja čolna – morske vode: 54,50 eur
  • Izpit za VHF GMDSS-radijsko postajo: 49,50 eur
  • Kombiniran izpit za voditelja čolna – morske in celinske vode: 73,10 eur

Zbirka vprašanj in odgovorov

Namesto redne cene 14,90 eur vam za samo 10,00 eur ponujamo Zbirko pogostih vprašanj in odgovorov za pripravo na izpit za voditelja čolna.
Zbirka je napisana na podlagi dolgoletnih izkušenj izvajanja navtičnih tečajev. Tako smo za vas zbrali najpogostejša ter tista najtežja vprašanja, ki vas lahko doletijo na izpitu.

Člani gasilskih organizacij Slovenije se lahko prijavijo na katerikoli razpisan tečajni rok po celotni Sloveniji tekom celotnega leta. Vsi roki in lokacije so objavljene na spletni strani www.navticni-tecaji.si.

Ob prijavi naj pošljejo sliko članske izkaznice na mail info@navticni-tecaji.si in s tem potrdijo članstvo pri gasilski organizaciji ter si zagotovijo posebno znižano ceno, ki je navedena v zgornji preglednici.

Pripravljeni smo izvesti tečaj tudi v vaših prostorih. Da se tečaj lahko izvede, mora biti prijavljenih vsaj 10 tečajnikov. Strošek najema učilnice ni zajet v ceni. Tečaj se izvaja v prostorih naročnika. V učilnici potrebujemo tablo in projektor.
Za kakršnekoli informacije se lahko obrnete na info@navticni-tecaji.si ali telefonsko številko 070 483 931.