Navtični-tečaji – na hiter, zanesljiv in interaktiven način do potrebnega znanja za uspešno pridobitev izpita za čoln in izpita za VHF GMDSS postajo.
Konkurenčna prednost naše navtične šole – poleg blizu 100 % uspešnosti tečajnikov na izpitu in dostopnih cen – je tudi Doživljenjska garancija na vaše pridobljeno znanje. Smo namreč edini ponudnik navtičnih tečajev v Sloveniji, kjer tečajniki, ki želijo osvežiti svoje znanje, lahko brezplačno ponovno obiščejo naš tečaj, na katerega so se prijavili in plačali tečajnino.

Ugodnosti za člane Gasilske zveze Slovenije:

Ponudnik, podjetje Sailsation d.o.o., nudi prostovoljnim gasilcem in gasilkam naslednje ugodnosti:

Popust na vse navtične tečaje, ki so v ponudbi šole Navtični-tečaji. Ta ponudba obsega:

  • KOMBINIRAN TEČAJ ZA VODITELJE ČOLNA, CELINSKE VODE + MORJE z vključenim izpitom, vso potrebno literaturo, dodatnim gradivom in DDV. Redna cena tečaja za kombiniran tečaj je 199 EUR. Vsi gasilci Gasilske zveze Slovenije so upravičeni do popusta na tečaj. Tako lahko gasilci in njihovi družinski člani obiščejo kombiniran tečaj za voditelja čolna le za 127 EUR.

TEČAJ ZA VHF POSTAJO z že vključenim izpitom, literaturo, dodatnim gradivom in DDV – redna cena tečaja za VHF postajo je 139 EUR. Vsi gasilci Gasilske zveze Slovenije so upravičeni do 20 % popusta na tečaj. Tako lahko gasilci in njihovi družinski člani obiščejo VHF tečaj za le 111 EUR.