NA CELJSKEM SEJMU SREČANJE PROSTOVOLJCEV IN REPREZENTANTOV

7 Okt 2022 NOVICE

V petek, 7. oktobra 2022, je Gasilska zveza Slovenije v poznih popoldanskih urah organizirala srečanje vseh prostovoljcev, ki so pomagali v času Gasilske olimpijade Celje 2022, in članov slovenske reprezentance.

Na srečanju so nekaj manj kot 1000 udeležencev pozdravili Janko Cerkvenik in Franci Petek, predsednik in poveljnik Gasilske zveze Slovenije, ter Milan Dubravac, predsednik mednarodne gasilske organizacije CTIF. Vsi so poudarili, da je za nami odmeven dogodek, ki je uspel tako po organizacijski kot tekmovalni plati. Brez pomoči 2000 prostovoljcev takšnega tekmovanja ne bi bilo mogoče izvesti. Zato so se ponovno zahvalili vsem za vloženi trud in prosti čas, tekmovalcem pa za izvrstne rezultate.

Ob tej priložnosti so predstavniki regij prevzeli priložnostna priznanja za vse prostovoljce, predsednik Janko Cerkvenik pa se je še posebej zahvalil s priznanjem Gasilski zvezi Celje in Gasilski zvezi Šentjur.

Za prijetno vzdušje so poskrbeli ansambli Utrip, Firbci in Stil, prav tako je bilo poskrbljeno za brezplačno pijačo in jedačo, tako da dobre volje ni manjkalo.

Išči

+