SKUPINA OTP GASILSKI ZVEZI SLOVENIJE DONIRALA 1,5 MILIJONA EVROV

18 Avg 2023 NOVICE

Včeraj nas je presenetila in močno razveselila novica, da bo Skupina OTP, katere članici sta v Sloveniji Nova KBM in SKB banka, ob nedavnih poplavah pomoči potrebnim skupaj donirala 2,2 milijona evrov, od tega jih bo 1,5 milijona namenila Gasilski zvezi Slovenije.

Organizirano gasilstvo z več kot 150-letno tradicijo na Slovenskem vztraja zaradi močnega čuta do sočloveka našega prebivalstva, njegovo delovanje spodbuja in krepi tudi povezovanje in zagotavljanje nadgradnje znanja ter izkušenj. Kot krovna organizacija Gasilska zveza Slovenije med drugim skrbi za povezovanje društev, zvez, za redna usposabljanja, ki višajo nivo strokovne usposobljenosti prostovoljnih gasilcev, kakovostno opremo in ohranjanje ter prenos vrednot, povezanih z gasilstvom na mlajše generacije.

Prostovoljni gasilci, ki so ob vsakršni nesreči vedno v prvih bojnih vrstah in s svojo srčnostjo, pogumom in neomajno voljo nesebično pomagajo prizadetim v težkih trenutkih, so nesporno junaki zdajšnjega časa. Takšne junake bomo tudi v prihodnosti vse bolj potrebovali, zato smo veseli in počaščeni, da je pomembnost pomoči naših prostovoljnih gasilk in gasilcev prepoznala tudi Skupina OTP.

Najlepša hvala.

Na pomoč!

Gasilska zveza Slovenije

Izjava Skupine OTP o donaciji – KLIK

Išči

+