POŠTA SLOVENIJE PODPRLA GASILSKO OLIMPIJADO CELJE 2022

V četrtek, 24. marca 2022, je v prostorih Gasilske zveze Slovenije potekal delovni sestanek vodstev Gasilske zveze Slovenije in Pošte Slovenije. Na njem sta se obe strani seznanili z dejavnostmi, ki nas povezujejo. Janko Cerkvenik in Franci Petek, predsednik in poveljnik Gasilske zveze Slovenije, sta Tomaža Kokota, generalnega direktorja Pošte Slovenije, seznanila z aktivnostmi gasilcev, še posebej s pripravami na Gasilsko olimpijado Celje 2022.

Generalni direktor Pošte Slovenije je poudaril, da na Pošti Slovenije s posluhom za potrebe ljudi in odgovornostjo do njih podpirajo različne projekte, ki pozitivno vplivajo na okolje. S poštnimi storitvami od nekdaj vplivajo na kakovost življenja ljudi. To kakovost povečujejo z odgovornim zaznavanjem sprememb in potreb v družbi. Svoj del odgovornosti nosijo tudi pri podpori družbeno pomembnih in koristnih dejavnosti. Podpora Gasilski zvezi Slovenije je zagotovo ena izmed teh dejavnosti. Poleg finančnih sredstev za pomoč pri izvedbi olimpijade bo Pošta Slovenije 11. julija 2022 izdala priložnostno znamko, s katero bomo obeležili Gasilsko olimpijado Celje 2022. Prepričani smo, da bo poštna znamka doprinesla k dodatni mednarodni promociji in prepoznavnosti dogodka.

Na koncu srečanja je Tomaž Kokot, generalni direktor Pošte Slovenije, simbolno predal finančno podporo Gasilski zvezi Slovenije za organizacijo Gasilske olimpijade Celje 2022.

Išči

+